ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартувала виставка дизайнерських ялинок

|

Виставка дизайнерських ялинок стартувала у Львові. Унікальні авторські ялинки з альтернативних матеріалів можна побачити на території ТВК «Південний» у торговому центрі «Володимир» (вул. Щирецька, 36), інформує прес-служба ТВК «Південний».


Загалом на виставці представлено 12 робіт. Матеріали, з яких виготовляли роботи, – найрізноманітніші. Зокрема, на виставці представлена ялинка з віників, повітряних кульок, сіна, цукерок, моху, тканин тощо. Автором однієї із робіт є відомий український дизайнер, засновник LvivFashionWeek Петро Нестеренко-Ланько. Окрім цього, на виставці представлені неймовірно щирі дитячі роботи, зроблені під керівництвом художніх керівників.

Відвідувачі виставки можуть обрати найкращу, на їх думку, ялинку, проголосувавши за неї відповідним флаєром. Натомість 27 грудня відбудеться благодійний аукціон із продажу дизайнерських ялинок, а отримані кошти будуть передані НРЦ «Джерело», вихованцями якого є понад 150 дітей з особливими потребами.

Нагадаємо, що метою виставки є популяризація штучних ялинок як альтернатива вирубці живих насаджень напередодні зимових свят, залучення львівських митців та творчих об’єднань до створення авторських ялинок та ялинкових прикрас, популяризація відповідних хенд-мейд виробів, а також проведення благодійного аукціону із продажу дизайнерських ялинок та надання допомоги Навчально-реабілітаційному центру «Джерело».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *