ОСТАННІ НОВИНИ

Hyundai не витримують українських зим

|

Через негоду в Україні відбулися затримки у русі поїздів, а також скасовано низку автобусних рейсів у декількох областях України. Як повідомили у Міністерстві інфраструктури, одна з затримок поїзда сталася 14 грудня о 00 год. 50 хв. на Південній залізниці через обрив контактного проводу.

«Більш ніж на дві години було затримано рух поїзда Hyundai «Інтерсіті» сполученням Київ – Донецьк. Крім того, на залізницях України були інші затримки поїздів», – йдеться в повідомленні.

Також через негоду, станом на 7 ранку 14 грудня, скасовано низку автобусних рейсів у Вінницькій, Тернопільській, Харківській, Полтавській, Житомирській, Сумській, Закарпатті, в Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях.

У відомстві зазначають, що станом на ранок 14 грудня через негоду немає значних порушень у функціонуванні об’єктів дорожнього комплексу. Проїзд автомобільного транспорту по дорогам загального користування країни, включаючи гірські перевали, забезпечено.

Комунальні служби просять водіїв не залишати автомобілі на вулицях, бульварах і прибудинкових територіях поруч з деревами, які можуть впасти під вагою снігу.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *