ОСТАННІ НОВИНИ

Регіонали продалися комуністам задля посад - Кубів

|

Влада здобула тимчасову перемогу, але  гарантований програш у 2015 році, наголосив народний депутат від фракції “Батьківщина” Степан Кубів, коментуючи перші два дні роботи парламенту. Про це повідомляє прес-служба “Фронту змін”.

«Ці два дні роботи Верховної Ради України продемонстрували, що Партія регіонів не має фактичної більшості. Тому вони вдалися до відчайдушного кроку ради вигідних посад – продалися комуністам. Завдяки цьому договору купівлі-продажу та мажоритарним самозванцям вдалося обрати Ігоря Калєтніка, який очолював найбільш корумповані, митні органи». Про це розповів народний депутат України від фракції ВО «Батьківщина» Степан Кубів.

На думку народного  депутата, об`єднання олігархів та комуністів – це гірше зло, ніж Комуністична партія до незалежності України. «Вони ненавидять національну ідею та все українське. І цими маріонетками легко керує Банкова. Підтвердженням тому є обрання на головні посади сподвижників минулого – тих, кому 66 і 67 років. Янукович обіцяв забезпечити гідне життя пенсіонерам, що і зробив».

Степан Кубів висловив переконання, що влада на парламентських виборах отримала тимчасову перемогу, але гарантований програш у 2015 році на президентських виборах.

«Спільні дії опозиції у Верховній Раді – це вагома перевага українських цінностей над комуністичним злиденним минулим, – наголосив Степан Кубів. – Ми не тільки до виборів, але і після продемонстрували єдність. До нас приєднався УДАР, який пліч-о-пліч ці два дні протистояв Партії Регіонів і комуністам. Ми були єдині у голосуванні за віце-спікера, представника ВО «Свобода» Руслана Кошулинського».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *