ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпочали перевірку готовності гірськолижних об’єктів

|

Михайло Костюк розпочав перевірку готовності гірськолижних об’єктів Львівщини до зимового спортивно-туристичного сезону. Першим перевірили готовність відпочинкового комплексу «Плай» у селі Плав’є, Сколівського району Львівщини. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

У рамках перевірки комплексу «Плай» було проведено відповідну нараду. Під час засідання звернули увагу на транспортну логістику навколо комплексу та наданню первинної медичної допомоги у випадках травмування відпочиваючих.

З метою недопущення виникнення небезпечних ситуацій на дорозі міжнародного значення, яка проходить повз комплекс, дано доручення організувати поруч із об’єктом відпочинку стоянку для автомобілів.

Стало відомо, що дирекція бази неодноразово зверталась у відповідні установи щодо виділення 2 га землі під стоянку, однак питання не вирішувалось. М. Костюк дав доручення створити тимчасову стоянку та вивчити ситуацію із виділенням земельної ділянки для основної стоянки біля «Плаю».

«Ситуацію буде ретельно вивчено, винних осіб притягнуть до відповідальності у відповідності до закону. Прикро, що чиновники різних форматів сьогодні працюють проти бізнесу. Це неприпустимо і всі хто вичиняє такі дії, мають нести відповідальність», – наголосив голова Львівської ОДА.

Щодо питання надання первинної медичної допомоги, Михайло Костюк зазначив, що необхідно створити окремий лікарняний округ на базі Сколівської районної лікарні і забезпечити його необхідним медичним обладнанням.

 Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *