ОСТАННІ НОВИНИ

Уночі на посипання доріг Львова використали близько 350 м. куб. піскосуміші

|

Уночі комунальники міста використали для посипання вулиць Львова 346 кубометрів піскосуміші. Для таких цілей було залучено 80 одиниць техніки, інформує прес-служба Львівської міської ради.

У Франківському районі працювало 5 підмітальних машин, 4 піскорозсіювачі, 2 трактори та 2 автогрейдери. Для посипання доріг використали 60 м. куб. піскосуміші.

Як повідомляють у відділі благоустрою, комунальники Залізничного району, для прибирання вулиць тут використали 40 м. куб. піскосуміші та залучили 4 піскорозкидувачі, 6 підмітальних машин, 3 трактори, 2 автогрейдери та навантажувач.

Вночі у Шевченківському районі працювало 4 піскорозсіювачі, 6 підмітальних машин, автогрейдер, навантажувач та 2 трактори. За ніч посипали вулиці 90 кубометрами піскосуміші.

У Личаківському районі працювали 13 одиниць техніки: 4 піскорозсіювачі, 5 підмітальних машин, 3 трактори та навантажувач. Під час роботи використали 62 м. куб. протиожеледних матеріалів. Ще 4 машини, які посипають дороги, всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Також центр міста прибирали 5 підмітальних машин, автогрейдер, 3 трактори та навантажувач, під час роботи вночі використали 32 м. куб. піскосуміші.

62 кубометри піску використали на Сихові. Тут працювало 3 піскорозсіювачі, 2 підмітальні машини та 5 тракторів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *