ОСТАННІ НОВИНИ

Головну ялинку Львова почали прикрашати

|

Міська ялинка на площі біля Оперного театру вже готова «одягати» прикраси. Як повідомили в ЛКП «Зелений Львів», сьогодні головну ялинку Львова прикрашають різнокольоровими кульками від склодзеркального заводу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Вчора працівники ЛКП «Львівсвітло» завершили роботи з облаштування ілюмінації. Сьогодні ми починаємо чіпляти ялинкові прикраси. Вже за декілька днів ялинка виглядатиме гарно та святково», – розповідає Богдан Москв’як, директор ЛКП «Зелений Львів».

Головну ялинку Львова прикрасять різнокольоровими кульками від склодзеркального заводу та яворівськими іграшками від народних майстрів. Зараз працівники ЛКП «Зелений Львів» чіпляють на ялинку кульки. А вже у понеділок на міській різдвяній красуні з’являться яворівські іграшки. Народні майстри Остап Сойка та Оксана Когут виготовили для львівської ялинки 200 прикрас.

Нагадаємо, урочисте відкриття головної ялинки Львова відбудеться 19 грудня о 18:00 год. Для львів’ян та гостей міста готують святкове шоу. Виступатимуть хорова капела «Дударик» та проект «Сніжність». Особливістю цьогорічного відкриття стане трансляція ролику «Основні події Львова 2012 року».

Фото: Михайло Дашкович 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *