ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять робочу групу для координації роботи усіх служб міста

|

Сьогодні відбулася нарада щодо роботи соціальних і комунальних служб Львова в зимовий період під головуванням міського голови Андрія Садового. Участь у заході взяли представники міський установ, громадських організації, правоохоронних органів та екстрених служб міст. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, за результатами наради, розпорядженням міського голови, яке буде підписане найближчими днями, створять робочу групу щодо координації роботи усіх служб міста в зимовий період.

«Я пропоную, щоб ми сьогодні створили постійну робочу групу. Щоб відповідальні люди за напрямками могли зібратись, обговорили всі питання, опрацювали. Дуже важливою є системна робота із засобами масової інформації, щоб увага мешканців міста Львова була прикута до тих, хто є в потребі.

Також я звертаюсь до районних адміністрацій, комунальних підприємств, закладів охорони здоров’я, освіти, органів правопорядку, МНС, щодо необхідності максимально звертати увагу на тих людей, які, можливо, не мають, де переночувати. На кожну людину, яка десь є в потребі, і ви бачите, що вона лежить, стоїть, замерзає – повідомляйте наш Центр обліку, викликайте «швидку». Це треба зробити, щоб не допустити біди», – наголосив Андрій Садовий.

Усіх мешканців, які побачили на вулиці людину, що потребує допомоги, просимо телефонувати на «гарячу» лінію міста за номером 15-80. Також можна повідомляти Центр обліку та нічного перебування бездомних (контакти Центру: вул. Кирилівська, 3А, тел.: 2331479, 2331049).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *