ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада вишукує кошти на зарплатню освітянам

|

Доходи і видатки загального фонду міського бюджету Львова збільшуються на суму більше 10,5 млн грн. за рахунок дотації з Державного бюджету, які спрямують на виплату заробітної плати працівникам освітніх установ. Про це повідомили у прес-службі львівської міськради.

Також 6,9 млн грн. виділять на зарплату освітянам за рахунок економії інших розпорядників коштів: проведення референдумів – 470 тис грн., розробка схем та проектних рішень масового застосування – 184,4 тис грн., програму організації зовнішніх зв’язків ЛМР – 10,7 тис грн., програму відзначення пам’ятних дат – 400 тис грн., програму підготовки та реалізації грантових проектів із залученням коштів ЄС – 490 тис грн., обслуговування боргу – 5 млн 400 тис грн.

«Необхідність у прийнятті змін до бюджету на 2012 рік виникла у зв’язку із тим, що управлінню освіти не вистачає коштів на виплату заробітної плати на суму 44 млн грн. Через декілька днів проходить термін виплати авансу. Ми пропонуємо зміни до міського бюджету на 10,5 млн грошей, що дала держава. І решту котів – за рахунок економії по інших видах, де розпорядники бюджетних коштів офіційно подали пропозиції, що такі кошти можна залучити.

Таким чином, якщо завтра сесія схвалить це питання, то ми матимемо змогу виплати заробітну плату вчителям за першу половину грудня», – повідомив Олег Іщук, директор департаменту фінансової політики.   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *