У нас Табалови вже були б у реанімації – свободівець

|

Народний депутат України від ВО “Свобода” Андрій Іллєнко сказав, що якби Олександр та Андрій Табалови були членами їхньої фракції, то після такого вчинку вони вже давно були б у реанімації. Про це Іллєнко сказав кореспонденту ТСН, відповідаючи на питання, як у їхній політсилі ставляться до “тушок”.

Як повідомлялося раніше, учора, 11 грудня, Олександр і Андрій Табалови відмовилися входити до складу фракції “Батьківщина”, тим самим порушивши присягу кандидата в народні депутати, підписану ними 5 серпня 2012 року. Фракція “Батьківщина” на підставі присяги одноголосно прийняла рішення про вимогу скласти мандати від вищевказаних депутатів. Нардеп від опозиції Андрій Шевченко дуже емоційно оцінив вчинок батька і сина, назвавши це “йо**ним стидом”.

Самі Табалови не змогли чітко пояснити позицію про свою фракційну приналежність.

Соратники Тимошенко звинуватили Яценюка в проведенні до Ради “тушок”. Сам Яценюк взяв на себе відповідальність за наявність перебіжчиків. За його словами, Табалови зрадили не тільки виборців, які за них проголосували, але й порушили присягу, яку давали перед Богом і однопартійцями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *