ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`яни зможуть поскаржитися на водіїв маршруток, які порушують правила перевезень

|

Для забезпечення комфортного та безпечного проїзду пасажирів у львівських маршрутних таксі невдовзі у громадському транспорті з’являться наліпки, що інформуватимуть пасажирів про заборону водіям розмовляти по телефону, вмикати музику та курити у салоні автотранспорту. Про це 11 грудня повідомив голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку Львівської міськради свободівець Іван Гринда, інформує прес-служба ЛМО ВО «Свобода».

Як розповів депутат, комісія погодила розміщення наліпок з метою забезпечення комфортного та безпечного проїзду городян, адже на сьогодні до депутатської комісії надходить найбільше скарг мешканців щодо роботи громадського транспорту.

«Після запровадження нової транспортної схеми більше половини скарг мешканців, що надходять до міської ради, стосуються роботи громадського транспорту та порушень водіями правил перевезення пасажирів. Зважаючи на це, з ініціативи постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв’язку, аби забезпечити комфортний та безпечний проїзд пасажирів у львівських маршрутних таксі, невдовзі  у громадському транспорті з’являться наліпки, що інформуватимуть пасажирів про заборону водіям розмовляти по телефону, вмикати музику та курити у салоні автотранспорту. Також на наліпці подано телефон «гарячої лінії», куди пасажири зможуть звернутися у разі порушення водієм цих правил. Загалом таких інформаційних наліпок буде розклеєно понад 700. Цей проект є продовженням роботи у напрямку захисту права пасажирів на безпечний та комфортний проїзд і запровадженням механізму прямого контакту городян з управлінцями задля покращення та реального впливу громади на ринок перевезень Львова», – розповів Іван Гринда.   

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *