ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний львів’янин підрізав залицяльника своєї коханої

|

У Львові нетверезі чоловіки побилися через жінку. Розпиваючи алкоголь у квартирі останньої, один з чоловіків почав залицятися до господині помешкання, за що і отримав ножем у шию від товариша-ревнивця. Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Подія сталася ввечері 10 грудня. Близько 20.00 години у Шевченківський райвідділ Львівського міського управління міліції від 45-річної місцевої жительки надійшло повідомлення про те, що у її квартирі двоє чоловіків вчинили бійку, в результаті якої один з дебоширів поранив ножем іншого.

Як розповів начальник Шевченківського райвідділу полковник міліції Віктор Уланов зазначив, що 10 грудня у квартирі 45-річної жительки Львова зібралося двоє її товаришів. Розпиваючи алкоголь, один з чоловіків почав залицятися до господині. Такої поведінки не стерпів інший чоловік і, приревнувавши свою кохану, розпочав зі суперником спершу словесну перепалку, а потім і бійку.

Вхопивши до рук ножа, 57-річний ревнивець, за плечима якого вже є судимість, вдарив ним у шию 51-річного знайомого.

Зараз за даним фактом тривають слідчі дії. Вирішується питання про затримання 57-річного чоловіка у порядку статті 208 КПК України.

Фото: Bodyguardsoline

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *