ОСТАННІ НОВИНИ

Від учора евакуатори перемістили 18 неправильно припаркованих автомобілів

|

У Львові переміщують машини, що заважають снігоприбиральній техніці та проїзду громадського транспорту. Вчора та сьогодні на вулицях міста чергують 2 евакуатори. Автомобілі перевозять на вул. Городоцьку, 185, їх повертають власникам безкоштовно, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Всі знають, як у нас паркуються автомобілі. Наприклад, вчора ми переміщували автомобіль, залишений власником біля Польського консульства. Машина стояла на проїжджій частині та заблокувала на півгодини рух трамваїв. Зараз ми не маємо можливостей переміщувати автомобілі на тротуари, адже там сніг, та й це буде перешкоджати пішоходам. Тому ми відвозимо їх на вул. Городоцьку, 185. Машину власник забиратиме безкоштовно», – повідомив Іван Рибак, провідний інженер відділу з паркування ЛКП «Львівавтодор».

Також Іван Рибак зазначив, що львів’яни все ж стали обережніше залишати та паркувати свої авто. За вчорашній день евакуатори перемістили 15 машин, 9 з яких повернули власникам на місці. Сьогодні від початку дня евакуювали 3 автомобілі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *