ОСТАННІ НОВИНИ

Школу у селі Вороняки на Золочівщині обіцяють відкрити ще цього року

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк ознайомився з ходом робіт з будівництва та оздоблення школи у селі Вороняки Золочівського району Львівщини. Керівник області дав доручення підряднику робіт пришвидшити їх завершення – аби цього року перша черга школи була здана в експлуатацію. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

На реконструкцію  школи с. Вороняки з державного  фонду регіонального розвитку у 2012 році виділено 10150,1 тис. грн., однак  для остаточного введення школи в експлуатацію було необхідно ще 4 млн. грн. Голова Львівської ОДА звернувся до Кабінету міністрів щодо даного питання і минулого тижня вказані кошти були виділені розпорядженням Кабміну.

Відтак, сьогодні вже завершено основні будівельні роботи першої черги школи, влаштовано фундаменти, стіни, дах, внутрішнє опорядження, електропостачання, водопостачання, каналізацію. Також  встановлено вікна та двері, очисну систему «Біотал», виконано підпірну стіну та огородження.

Окрім цього, Михайло Костюк разом із міською владою Золочева та керівництвом району ознайомився з ходом робіт у центральній частині райцентру та оглянув місцеві котельні, які переходять на альтернативні джерела палива (вже 5 котелень Золочева використовують тверде паливо).

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *