ОСТАННІ НОВИНИ

Евакуатори повернули на вулиці Львова

|

Попри судове рішення міська влада Львова вирішила повернути евакуатори на вулиці Львова, інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимира Олійника.

«Зараз юристи завершують відпрацьовувати питання щодо евакуаторів. Якщо на магістральній вулиці будуть стояти машини, техніці  доведеться об’їжджати, і залишиться неприбране місце, яке в майбутньому створюватиме перешкоди для руху. З сьогоднішнього дня евакуатори працюють.

Тому я хочу попросити мешканців, щоб не залишали машини на магістральних вулицях і намагались у сильні снігопади не їхати в центральну частину міста, користуватись громадським транспортом.», – повідомив В. Олійник.

За його даними, у місті зараз працюють 2 евакуатори.

«Вони переміщують автомобілі у місце, де вони не будуть заважати прибиранню. Якщо поблизу такого місця немає, то машину завозять на майданчик на вул. Городоцькій, 185, проте за переміщення автомобіля не потрібно платити та його повернення теж безоплатне», – зазначив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *