ОСТАННІ НОВИНИ

Понад 200 львів’ян травмувалось на вулицях міста цими вихідними

|

У зв’язку із погіршенням погодних умов і складністю пересування на вулицях Львова, значно побільшало звернень у міські травмпункти.

Так, до травматологічного відділення Комунальної міської лікарні швидкої медичної допомоги із різними травмами звернулося 160 людей за останні три дні. З них 83 осіб отримали травми на вулицях.

Як вважає заступник головного лікаря з хірургічною роботи Комунальної міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Сергій Федоренко, багато травм спричинено несприятливими погодними умовами.

Менше звернень було у перший травмпункт. Як повідомив «Погляду» завідувач травмпункту №1 Олександр Рудковський, за вихідні було 45 звернень з них 12 – з травмами, отриманими на улиці.

«Серйозних травм не було, з вуличними травмами зверталися переважно люди старшого віку. Переломів не було – були забої, розтягнення. Десь якась бабця впала на вулиці…», – сказав Олександр Рудковський.

Найбільше звернень отримала 8-ма лікарня. Так, у травмпункт 8 клінічної лікарні за 7-9 грудня надійшло 170 звернень від громадян, з них 112 вуличних травм.

«На щастя, серйозних травм не було. Були переломи, але не складні. Зверталися до нас різні люди, різних вікових категорій: і діти, і дорослі, і пенсіонери», – розповів «Погляду» Олександр Луговий, завідувач травмпункту 8-ї Комунальної міської клінічної лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *