ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура повинна захистити Снопківський парк у суді, - Хруставчук

|

Прокуратура області негайно повинна звернутися до суду, щоб захистити право громади на землі Снопківського парку  та таким чином належно відреагувати на незаконні дії Виконавчого комітету Львівської міської ради.

Таку думку висловив голова Львівської обласної організації ВМГО “Молоді регіони” Богдан Хруставчук, коментуючи рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, яким перенесено розгляд протесту заступника прокурора Львівської області на рішення виконкому від 26 жовтня 2012 року «Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській», який передбачає забудову частини парку «Снопківський».

Богдан Хруставчук переконаний, що, згідно закону, протест заступника прокурора Львівської області на рішення виконкому № 737мав би бути розглянутий в десятиденний термін.

“Виконавчим комітетом Львівської міської ради вкотре порушено закон. Посадовці міської ради проігнорували акт прокурорського реагування, до речі, як і прокуратура міста”, – наголосив голова “Молодих регіонів Львівщини”.

Богдан Хруставчук звернувся до Прокурора Львівської області з вимогою негайного звернення до суду, щодо захисту прав громадян, і унеможливлення в майбутньому забудови земель природно-заповідного фонду, пам’ятки садово-паркового мистецтва, парку Снопківський.

“Сподіваюся, прокуратура області захистить громадян, що живуть у Львові та власність держави – Снопківський парк, в особі громади Львова, що є безперечним і єдиним суб’єктом господарювання, який може розпоряджатися надбанням історії. Завдання прокуратури — захистити й власну честь, адже виглядає, що міським очільникам не тільки байдуже до вимог львів’ян, які їх утримують, а й байдуже до актів прокуратури, які вимагають негайного реагування”, – зазначив громадський діяч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *