ОСТАННІ НОВИНИ

Що подарувати на Новий рік: дешево і приємно

|

Новорічні свята традиційно не обходяться без подарунків, але найчастіше люди дарують один одному зовсім не те, що вони хотіли б отримати. Тому аналітики найбільшого в Україні сайту безкоштовних оголошень Slando досліджували пропозиції користувачів і вибрали для вас універсальні і незвичайні подарунки, які можуть сподобатися багатьом, інформує прес-служба порталу оголошень Slando.

Традиційними подарунками на Новий рік є солодощі та засоби косметики/парфумерії. Ці варіанти не вимагають особливих старань при виборі і є недорогими, але якщо хочеться чогось незвичайного при дуже обмеженому бюджеті, то можна звернути увагу на наступні товари, які пропонуються користувачами на Slando:
1. Листівки в милі ручної роботи
Продавець описує свою пропозицію так: «Мило ручної роботи з натуральними маслами і прекрасними ароматами (апельсин, банан, манго та інші). Без SLS. Містить безпечну картинку, яка при використанні повністю розчиняється у воді. Вага 70 грам ». Вартість 27 гривень.
2. М`які іграшки ручної роботи
Всього за 35 гривень можна придбати «Іграшки ручної роботи до Нового року! Або просто для душі!». Плюшеві котики чи ведмедики з очима-гудзичками можуть стати гарним подарунком для дітей або дорослих.
3. Змійки з бісеру
«Змійки з бісеру – відмінний подарунок до Нового Року (року Змії). Вироби можна використовувати як брелок до ключів, до телефону або ж просто як сувенір. При замовленні більше п`яти штук – знижка ». Ціна бісерного символу 2013 року – 30 гривень.
4. Лист від Діда Мороза
Якщо дитина писала Діду Морозу, що хоче отримати на Новий рік, то їй буде приємно отримати від нього відповідь. Продавець так описує свій товар: «Персональний вітальний лист з підписаною Дідом Морозом грамотою за хорошу поведінку і старанне навчання. Прекрасний новорічний сюрприз, який дитина може виявити під ялинкою, під подушкою або в поштовій скриньці, в залежності від того, куди ви його покладете ». Ціна листа – 25 гривень.
5. Новорічні ялинки з бісеру
Всього за 55 гривень на Slando можна замовити невелику ялинку з бісеру. Покупець сам може вибрати, якої форми і кольору буде виріб.
6. В`язана змійка
Продавець описує свою пропозицію так: «В`язана змійка ручної роботи потішить кожного. Це чудовий подарунок-сувенір на Новий Рік».
При більшому бюджеті доступні наступні пропозиції:
7. Новорічні подушки
Подушки з символом Нового року можуть стати приємним доповненням до новорічного інтер`єру. Ціни на них починаються від 130 гривень і досягають 205 гривень в залежності від розміру.
8. Новорічні дерева ручної роботи
До товару додається наступний опис: «Хочете зробити оригінальний подарунок шефу, коханій людині, другу? Підкреслити його індивідуальність? Подаруйте ялинку ручної роботи, виконану спеціально для нього. Колір, форма, декор обумовлюються персонально. Залиште позаду масовий ширвжиток, будьте оригінальними!». Ціна – 250 гривень.
9. Авторська лялька ручної роботи «Дід Мороз»
Продавець обіцяє, що лялька стане незабутнім і неперевершеним українським національним сувеніром і оберегом для своїх господарів. Її розмір 60х25 см, а вартість – 320 грн.
Коли бюджет не обмежений і хочеться дарувати не предмет, а емоції, то для дорослих може підійти наступний варіант:
10. Стриптиз від Снігуроньки
Опис наступний: «Інтригуючий подарунок для справжніх естетів і цінителів краси. Жіночий стриптиз у пікантному образі Снігуроньки не залишить нікого байдужим». Ціна договірна.
Зараз у базі сайту Slando зберігається понад 2,2 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів.

Фото: Slando 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *