ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вкотре зловили водія-утікача

|

У Львівській області працівники ДАІ за «гарячими слідами» затримали водія-втікача. 28-річний чоловік, керуючи автомобілем «Фольксваген Венто», наїхав на пішохода та залишив місце події. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася 8 грудня вночі у селищі міського типу Івано-Франкове Яворівського району.

Внаслідок наїзду 28-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та звернувся за допомогою до медиків. У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом носа та забої.

Постраждалий одразу ж повідомив про дорожньо-транспортну пригоду до міліції. Чоловік розповів, що травмувався під колесами авто, ймовірно, марки «Фольксваген».

Водій-порушник навіть не спинився, аби допомогти потерпілому. Він швидко утік із місця пригоди, сподіваючись уникнути відповідальності. Втім, не вдалося. Адже внаслідок удару від автівки відлетів невеличкий уламок зеленого кольору. Ця знахідка і допомогла правоохоронцям впродовж кількох годин встановити та затримати втікача.

Чоловіка та автомобіль було доставлено до місцевого райвідділу міліції. Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *