ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці кабан покусав двох жінок

|

Двох відпочивальниць покусав учора в Трускавці дикий кабан, інформує Взг ГУМВСУ у Львівській області.

Повідомлення про дика у центрі міста надійшло до міліції о 10.15 9 грудня. Невідомий телефоном повідомив, що біля Центрального парку курорту бігає дикий кабан та нападає на людей. 

Працівники міліції у складі слідчо-оперативної групи негайно виїхали на місце, яке вказав додзвонювач, а саме – на вулицю Івана Франка, але тварини там не виявили.

Вже через 15 хвилин після першого дзвінка у міськвідділ зателефонував житель Чернігівської області, який також стверджував, що біля парку він бачив дикого кабана, який травмував двох жінок.

Цю інформацію також отримали представники слідчо-оперативної групи, які ще виїхали ще після першого повідомлення. «прочісуючи» лісопаркову смугу правоохоронці таки натрапили на тварину, яка поводила себе досить агресивно.  

Відтак, відповідно до Закону України «Про міліцію» було прийнято рішення знешкодити тварину, яка загрожувала життю і здоров’ю громадян та працівників міліції.   

Крім того, як повідомили медики, до них з тілесними ушкодженнями поступили дві жінки – 30-річна та 68-річна жительки міста Києва та Київської області (донька з мамою). Унаслідок нападу дикого кабана жінки отримали низку рвано-кусаних ран ніг, рук та плечей.

Фото: byology.ru 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *