ОСТАННІ НОВИНИ

Колесніков обіцяє Львову спорткомплекс за приватні гроші

|

До Євробаскету-2015 за гроші приватного капіталу буде побудовано п`ять спортивних комплексів у Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Одесі та Львові. Про це під час брифінгу на відкритті “Льодового палацу” в Білій Церкві заявив міністр інфраструктури України Борис Колесніков, передає кореспондент РБК-Україна.

“Універсальні арени будуть побудовані до Чемпіонату з баскетболу 2015 р. з баскетбольною і хокейною складової в Києві, Дніпропетровську, Одесі, Львові і Донецьку”, – заявив міністр.

На уточнююче питання, яка прогнозована вартість арен, він зазначив: “ті арени, які я назвав – приватні. Держава робить тільки сучасну модернізацію Льодового палацу… Чим більше місць, тим дорожче коштує… (будівництво). Ви можете побудувати шеститисячник за 30 млн дол., десятитисячник вже обійдеться, якщо пропорційно рахувати, в 45-50 млн дол. Якщо говорити про спорткомплекси, які можуть вміщати 16-20 тис., то це все індивідуальні проекти. Тут складно говорити про якусь середню вартість”, – зазначив Колесніков.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *