ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні стартує Всеукраїнський юнацький турнір з боксу на призи Котельника

|

Урочисте відкриття Х ювілейного Всеукраїнського юнацького турніру з боксу на призи Андрія Котельника відбудеться сьогодні, о 17 годині, у спорткомплексі «Грація», що на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36). Про це повідомляють організатори.

Як зазначено у повідомленні, участь у турнірі, який триватиме до 9 грудня, братимуть близько двохсот перспективних українських боксерів, віком 12–14 років, з 20 областей України.

Організовують турнір Благодійний  фонд Андрія Котельника і логістична компанія «Захід Ресурс» за сприяння Петра Писарчука під патронатом голови Держземагентства України Сергія Тимченка. Долучився до організації турніру Фонд братів Кличків, який надасть подарунки боксерам.

Цьогоріч Всеукраїнський юнацький турнір на призи Андрія Котельника пройде на якісно новому рівні і на декілька днів перетворить Львів на столицю України з боксу. Адже крім медалей, кубків і дипломів переможців змагань очікують і цінні призи – мобільні телефони, флешки, смартфони, планшети, LCD телевізори. Також передбачені грошові винагороди тренерам найкращих боксерів.

За словами А. Котельника, цінні призи суттєво заохочують молодих спортсменів до участі у  турнірах і покращенні власних досягнень. За словами боксера, цього річ  суттєву підтримку турніру надав  голова правління компанії СБ-ГРУП Олександр Білько. Натомість сам О. Білько наголошує, що важливо підтримувати молодих спортсменів і таким чином забирати молодь з вулиці та залучати.

На учасників та глядачів турніру окрім напруженої боротьби на рингу чекає також цікава шоу-програма урочистого відкриття. Турнір відкриватимуть українські зірки, зокрема, Наталка Карпа та гурт «Шоколадка», а почесними гостями турніру стануть всесвітньо відомі спортсмени, серед яких Яна Шемякіна, Сергій Дзінзірук, Володимир Вірчіс та інші.

Довідка. Графік проведення змагань:

7 грудня о 17 год. – урочисте відкриття.

8 грудня – бої за  треті місця. 

9 грудня – фінали.

Змагання щодня починатимуться об 11 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *