ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вкотре пройде Свято пампуха

|

7-9 січня у Львові відбудеться VI міське Свято пампуха. Вподовж трьох днів на площі Ринок відвідувачі Свята пампуха матимуть нагоду досхочу поласувати різдвяними пампушками, побачити понад 30 різдвяних феєрій та пізнати давні українські традиції. Про це повідомляють організатори заходу – компанія «Дік-Арт».

Новинкою свята стане унікальна Різдвяна пошта. Тепер кожен зможе надіслати своїм близьким різдвяну листівку у будь-який куточок світу і, таким чином, подарувати частинку львівських святкувань. Це продовження арт-проекту «Зі Львова з любов’ю».

Нагадаємо, що традицію відкриття унікальної пошти було започатковано на святі «На каву до Львова» та Святі сиру і вина. Її вже встигли полюбити тисячі львів`ян та гостей міста. На численні прохання пошта продовжує своє існування і на наступних фестивалях Львова, організованих компанією «Дік-Арт».

Цьогоріч на відвідувачів свята чекають парад вуличних вертепів, виступи дитячих колективів, пампухові забави, різдвяні вистави та святковий ярмарок. Також працюватиме Пампухова хата, де буде нагода спробувати пампушків.

Наступного тижня оргкомітет Сзаходу оголосить набір учасників на конкурси: «Конкурс на найкращий вертеп 2013», «Конкурс господинь», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс чортів та ангелів». Детальніше про конкурси та умови участі незабаром на офіційному сайті свята www.pampuh.lviv.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *