ОСТАННІ НОВИНИ

Викрав човен і отримав кримінальну справу

|

Оперативники карного розшуку Кам’янсько-Бузького райвідділу міліції затримали 51-річного безробітного, який викрав у двох односельців човен та весла. У зловмисника бажання поїсти свіжої рибки переважило здоровий глузд. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Очевидно, грошей на купівлю риби у чоловіка не було, адже він ніде не працював. Проте фантазія його розгулялась не на жарт.

Побачивши металевий саморобний човен, який був прикріплений на березі річки, чолов’яга вирішив його викрасти. Однак, пливти на ньому без весел не вдалось. Не довго думаючи, він поплентався до підвалу іншого односельця, звідки поцупив весла і, про всяк випадок, драбину.

Унаслідок зловмисник дій безробітного, власникові човна було завдано збитків на 2 000 гривень, а весла та драбина коштували 700 гривень.

Невідомо, чи вдалось поласувати такою омріяною рибкою злодюжці, проте два обікрадені чоловіки звернулись до правоохоронців за допомогою.

На сьогодні працівники Кам’янсько-Бузького райвідділу міліції порушили кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) КК України, проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *