ОСТАННІ НОВИНИ

“Онур” виконував 70% за тендерами УКБ міськради

|

Упродовж кількох останніх років турецька компанія “Онур” виконувала до 70% робіт за тендерами, які оголошувало управління капітального будівництва Львівської міської ради. Про це під час засідання Львівського прес-клубу повідомив в.о.начальника УКБ Львівської міської ради Ігор Фалюта.

“На “Онур” припало 70% робіт від загального обсягу тендерів, оголошених управлінням” – наголосив він.

За його словами, зараз компанія припинила виконувати будь-які роботи у зв`язку із тим, що місто все ще не виплатило їй приблизно 115 млн гривень. Відтак ремонти на Богданівській, Пасічній та Вернадського не проводяться.

Водночас І.Фалюта зауважив, що найближчим часом місто отримає від Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України допомогу на суму 168 мільйонів гривень і почне розраховуватися з боргами перед підрядниками.

Водночас віце-президент Асоціації будівельних підприємств Львівщини Володимир Креховецький заявив, що міська влада руйнує вітчизняне підприємництво, віддаючи такі обсяги робіт в руки іноземних компаній.

“Цим мав би зайнятися Антомонопольний комітет, адже не може на одну фірму припадати 70% дорожних робіт. А місцева влада мала би проводити протекціоністську політику, захищати свого виробника. Однак через нефахові дії міської влади на чолі з А.Садовим галузь дорожнього будівництва у Львові практично знищено, хоча ще 7 років тому львівські підприємства могли виконувати роботи дуже високого рівня” – сказав він.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *