ОСТАННІ НОВИНИ

Олігархи контролюють всі фракції в Раді – Філенко

|

Народний депутат від БЮТ-Батьківщина Володимир Філенко вважає, що опозиція боялася перемогти, або, може й не ставила таке завдання. Про це він заявив в інтерв’ю Тиждень.ua.

Причину цього він пояснив у наступному: «Можливо, далося взнаки те, що проводячи парламентську кампанію, опозиція вже тримала в голові кампанію президентську. Можна говорити й про те, що олігархічні клани, які обклали Україну, в той чи інший спосіб, менше чи більше, контролюють всі парламентські фракції, зокрема й опозиційні», – зазначив Філенко.

За словами депутата, він разом з Тарасом Стецьківим пропонував долучити до обговорення виборчих списків опозиції громадськість.

«Щоб в списках було більше представників громадського сектору, зокрема і журналістів, і за наслідками обговорення їх скорегувати – тоді б люди відчули свою причетність до всього виборчого процесу опозиції, а не лише в день голосування. Тож попри масові фальсифікації як в пропорційній, так і в мажоритарній частині, люди не вийшли на вулиці захищати результати, адже вони ніяк на ці списки і цих кандидатів не впливали. Все це наштовхує на думку, наскільки серйозно опозиція ставила перед собою завдання отримати більшість», – переконаний Філенко.

Фото: PHL 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *