ОСТАННІ НОВИНИ

Львів отримає 168 млн грн на оплату відремонтованих вулиць

|

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення «Про надання згоди на отримання фінансової допомоги на безповоротній основі». Відтак, Львів мав би отримати 168 млн грн на оплату вже виконаних робіт із капітальних ремонтів доріг, а також на завершення раніше розпочатих. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Національним агентством з питань підготовки Євро-2012 запропоновано управлінню капітального будівництва як розпоряднику коштів укласти з державним підприємством «Фінансування інфраструктурних об’єктів» договору на отримання фінансової допомоги на безповоротній основі в розмірі 168 млн грн. Одною з умов порядку надання коштів і укладання договору є згода виконавчих органів влади. Її сьогодні надано рішенням виконкому», – зазначив в.о. керівника управління капітального будівництва Ігор Фалюта.

Відтак, за його словами, управління капітального будівництва укладе договір з ДП «Фінансування інфраструктурних об’єктів» і першочергові кошти можуть надійти до Львова буквально в найближчий час. «Це дасть можливість розрахуватися за виконані роботи по дорогах, які виконані протягом 2010-2011 року, а також завершувати розпочаті раніше роботи напевно вже в 2013 році, бо погода зараз нам не дозволить цього зробити. Тому будемо очікувати на кошти», – сказав І.Фалюта.

Він також додав, що на сьогодні не профінансовані ремонтні роботи на вулицях: Стрийська, Пасічна, Вернадського, Сяйво, Городоцька, просп. Свободи, вулиця Ряшівська. «Тож отримавши ці 168 млн грн. ми зможемо оплатити вже фактично виконані роботи і  продовжувати їх в наступному році. Оскільки ця допомога є безповоротна. Якщо інші бюджетні кошти в кінці року обнулюються і невикористані повертаються  в держбюджет, то ця допомога буде використовуватися доти, доки ми не виконаємо всієї програми зобов’язань», – наголосив в.о. керівника управління капітального будівництва.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *