ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ просить водіїв пропускати на дорогах швидкі, пожежні та аварійно-рятувальні автомобілі

|

За 11 місяців 2012 року у місті Львові сталася 561 дорожньо-транспортна пригода. У цих ДТП загинуло 27 людей та 662 учасника дорожнього руху отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ Державтоінспекції м. Львова.

Не завжди вчасно можуть прибути на місце аварії чи іншої надзвичайної події автомобілі оперативних служб, адже не усі водії надають перевагу цим транспортним засобам, хоча у потоці машин важко не помітити увімкнені проблискові маячки та не почути спеціальних звукових сигналів.

Тому нагадуємо водіям про відповідальність за ненадання переваги у русі транспортним засобам, що рухаються з включеними спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями. А це автомобілі швидкої медичної допомоги, підрозділів міліції, пожежні та інші аварійно-рятувальні автомобілі підрозділів МНС тощо.

Ігнорування Правил дорожнього руху, а саме – ненадання переваги у русі оперативним транспортним засобам з увімкненими спеціальними світловими та звуковими сигнальними пристроями, передбачає адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 510 до 680 гривень.

Державтоінспекція міста Львова звертається до всіх учасників дорожнього руху: виконуйте вимоги ПДР, адже ціною невиконання таких правил може стати чиєсь життя.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *