ОСТАННІ НОВИНИ

У питанні Снопківського парку прокуратура зайняла принципово правильну позицію – Садовий

|

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, рішення виконавчого комітету про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській буде відкориговане вже на найближчому засіданні виконавчого комітету. Зміни буде внесено з метою унеможливити подвійне трактування рішення. Також міський голова наголосив, що позиція прокуратури у цьому питанні принципово правильна. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У питанні Снопківського парку прокуратура зайняла принципово правильну позицію. Цієї п’ятниці на засіданні виконавчого комітету ми розглянемо протест прокурора і відкоригуємо рішення виконавчого комітету про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській, аби унеможливити двозначне трактування цього рішення. Бо ніхто ніколи не планував і не має наміру дозволити будівництво у Снопківському парку.

Я не дозволю цього зробити. Зважаючи на те, що довкола цього питання зараз почались політичні ігри, свідоме накручування мешканців, ми раз і назавжди повинні вирішити його, щоб унеможливити навіть дискусії. Хочу ще раз наголосити – забудова у парку в принципі не можлива», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 26 жовтня виконком ЛМР прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській. Замовником розроблення детального плану території є управління архітектури департаменту містобудування з залученням фінансових джерел організацій, зацікавлених у розробленні містобудівної документації. Відповідальним за розроблення та фінансування детального плану території є ТзОВ виробничо-торгове підприємство «Бодекс».

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівельної діяльності», розробка детального плану – це наступний крок після погодження генерального плану. Відтак, рішення приймалось з метою обліку і визначення обмежень території. У департаменті містобудування наголошують на тому, що існує мораторій на вилучення земель рекреації. Відтак, вилучення земельної ділянки для будівництва у парку не можливе.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *