ОСТАННІ НОВИНИ

Оголошено конкурс на співфінансування спортивних заходів на 2013 рік

|

Стартувала подача громадськими організаціями заявок на конкурс заходів у галузі фізичної культури і спорту на 2013 рік. Термін подачі документів – до 3 січня 2013 року включно. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Обов’язковою умовою отримання фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету м. Львова є участь власним внеском організації у заході (коштами або іншими матеріальними чи нематеріальними ресурсами).

Пріоритетними вважаються напрямки:

– проведення масштабних загальноміських спортивних заходів;

– проведення заходів, приурочених видатним постатям (спортсменам) та датам в історії фізичної культури і спорту Львова та України.

 

Перелік документів, які необхідно подати в управління молоді, сім’ї та спорту через відділ «Центр обслуговування мешканців» (м. Львів, пл. Ринок,1 (вхід із двору):

– заявка встановленого зразка з додатками (зразки документів у додатку);

– копія свідоцтва про державну реєстрацію організації, засвідчену печаткою організації;

– копія довідки про взяття громадської організації на облік у ДПІ у м.Львові, засвідчену печаткою організації;

– копія рішення про присвоєння громадській організації ознаки неприбутковості, засвідчену печаткою організації;

– копія статуту (положення) організації, засвідчену печаткою організації;

– інформація про діяльність організації за попередній рік (не більше одного аркушу А4).

 Довідка

Норми витрат на проведення спортивних змагань: під час проведення районних, міських змагань і навчально-тренувальних зборів на харчування з розрахунку на одну особу на добу з видів спорту: з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами: для спортсменів – до 35 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 30 грн. Для інших видів спорту: для спортсменів – до 30 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 25 грн. На забезпечення медико-відновлювальними засобами та виробами медичного призначення для спортсменів-учасників спортивних змагань державного та міжнародного рівня, навчально-тренувальних зборів збірних команд та спортивних шкіл з розрахунку на одну особу на добу для спортсменів з видів спорту з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами – до 33 грн. Для інших видів спорту – до 23 грн. Нагороди та призи за спортивні змагання становитимуть: на чемпіонатах і першостях районних (міських) змаганнях: командній першості (на команду) – до 80 грн., у особистій першості: 1 місце – до 60 грн., 2 місце – до 50 грн., 3. місце – до 40 грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *