ОСТАННІ НОВИНИ

Хруставчук вимагає відставки мера Львова та його команди

|

Голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук вимагає відставки Львівського міського голови Андрія Садового та його команди. Про це голова «Молодих регіонів Львівщини» повідомив сьогодні, 4 грудня, на прес-конференції у прес-центрі ЛОДРТК, інформує прес-служба політика.

За словами Хруставчука, він вимагає від мера подати у відставку у зв’язку із забудовою Снопківського парку у Львові.

«У мене також є окреме питання до виконавчого комітету міської ради, у який входить також колишній начальник міського управління міліції Броневицький Станіслав, який мав би не порушувати закон і честь мундира. Вимагаємо негайно розпустити виконком», – сказав Хруставчук.

Він також зазначив, що вимагає від заступника міського голови Василя Косіва «не соромити прізвища свого батька» злочинною діяльністю у виконкомі міської ради.

На думку Богдана Хруставчука,  негайної відставки також потребує директор департаменту містобудування, в.о. начальника управління архітектури Андрій Павлів.

«Дякуючи даній особі, що перебуває з А.Садовим ще з 2006 року на різних посадах, наш Львів перетворюється з красивого історичного міста на страхіття. Саме за час перебування на посаді пана Павліва у Львові, у межах зони з історичною низькоповерховою забудовою, незрозумілим чином, і не без відома Павліва стоять висотки, зокрема на вул. Стуса, в межах парку Снопківський, на вул. Кубанській», – зазначив Хруставчук.

За словами громадського діяча, зараз йде розробка і погодження ще багатьох планів забудов м.Львова, що охоплюється гектарами історичних територій, і всюди доповідачем є Павлів, а замовником очолюваний ним департамент.

Також Богдан Хруставчук вимагає відставки начальника юридичного управління Львівської міської ради Гелени Пайонкевич, яка, за його словами, свідомо порушуючи свої функціональні обов’язки, нехтуючи законами України, закриває очі на беззаконні дії посадовців, та документи які вони ухвалюють.

«На нашій попередній прес-конференції, саме Гелена Пайонкевич, заявила, що без розробки детальних планів жоден власник нерухомого майна на вулиці Кримській не зможе ні закріпити за собою земельну ділянку, ні змінити її призначення, ні здійснити забудову. Тоді як пояснити виділення у власність на сесії міської ради 14.11.2012 року земельної ділянки, яка входить в межі парку Снопківський п.Кадушкевичу?», – запитав Богдан Хруставчук.

Громадській діяч закликав представників ВО «Свобода» у міській раді провести аудит діяльності Садового

 «Я звертаюсь до депутатського корпусу міської ради, а більшість там має «Свобода», щоб вони провели аудит діяльності міського голови і стали на захист інтересів громади міста Львова», – наголосив Богдан Хруставчук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *