ОСТАННІ НОВИНИ

МНС почне встановлювати намети для безхатченків, коли люди замерзати будуть на вулиці

|

В Україні поки не почали встановлювати намети для обігріву. Про це в коментарі УНН повідомив заступник міністра надзвичайних ситуацій Василь Квашук.

Він зауважив, що пункти обігріву МНС почне встановлювати лише тоді, коли за прогнозами Укргідрометцентру буде значне зниження температури, яке загрожуватиме безпеці людей.

“Коли є загроза відморозити ніс, вуха, руки, коли люди замерзати будуть на вулиці. Тоді, щоб не допустити цього, ми будемо встановлювати намети. Але при температурі 2-5 градусів морозу, ми намети встановлювати не будемо. Намети будуть встановлюватись при 15-20 градусах морозу”, – сказав співрозмовник агентства.

Як повідомляв УНН, цієї зими міністерство надзвичайних ситуацій планує встановити близько трьох тисяч наметів для безхатченків.

Нагадаємо, прем`єр-міністр України Микола Азаров під час засідання уряду ще у вересні наголосив, на тому що вже зараз необхідно сформувати оперативні штаби щодо ліквідації аварій на тепломережах, а також створити пункти надання допомоги для безхатченків.

Він також додав, що необхідно зробити висновки з минулої зими щодо допомоги безхатченкам.

“Вже зараз треба розпочати профілактичну роботу. Дільничні інспектори міліції, соціальні інспектори повинні виявити всіх людей, які залишились без житла, а також проблемні родини, які живуть у поганих умовах”, – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *