ОСТАННІ НОВИНИ

Стартує фестиваль студентської фотографії «Спалах»

|

У Львові стартує фестиваль студентської фотографії «Спалах». Про це  повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Урочисте відкриття фото-фестивалю відбудеться сьогодні, 4 грудня, о 15 годині у холі головного корпусу НУ «Львівська політехніка». На відкритті заходу гостей та учасників чекають несподівані та приємні сюрпризи.

В останній день прийому робіт на всеукраїнський студентський фестиваль фотографії «Спалах» було отримано понад 70 робіт із 10 областей України.

«В останні дні прийому робіт активно надходять фотороботи із усіх куточків України. Найбільше робіт було отримано із Києва, Запоріжжя та звичайно Львова. Автори вражають нас своїм художнім підходом, нестандартним баченням та колористикою. Домінантними є роботи у жанрах портрет, пейзаж та архітектура», – розповів фотограф та співорганізатор фестивалю фотографії  «Спалах» Іван Іщенко.

На фестивалі розіграють перемоги у різних номінаціях: комерційна фотографія, художня фотографія, фотожурналістика та спеціальна категорія – колаж, night life, freezelight та інше. Судити роботи будуть почесні члени журі, а саме: Ярослав Мончак, Сергій Савченко, Роман Жук, Анна Атоян, Анна Сидоренко та Костя Смолянинов.

 «Гордимося складом журі, адже оцінювати дебютні роботи наших аматорів будуть висококваліфіковані професіонали, які сьогодні є відомі поза межами України. Запрошуємо усіх пошановувачів мистецтва, а особливо фотомистецтва завітати до нас на відкриття експозиції, аби познайомити з талантами студентів та почесними гостями фото фестивалю», – каже Іван Попович, студентський мер.

Довідка

«Спалах» –  фестиваль фотографії на теренах одного із найстаріших вищих навчальних закладів України. Є повністю відкритим для громадськості. Фестиваль охоплює досить широкий спектр жанрів, тим самим покликаний об`єднати велику кількість фотографів незалежно від їх стилю. Спрямований в першу чергу на те, щоб через фотооб‘єктив показати сприйняття світу та сучасного суспільства молодою людиною, а також дати можливість представити свої роботи широкому загалу, знайти однодумців для подальших проектів та власного розвитку. Участь у фестивалі можуть приймати виключно студенти вищих навчальних закладів. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *