ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров залишить за собою крісло голови уряду - ЗМІ

|

В уряді не намічається серйозних кадрових змін, а Микола Азаров зможе зберегти за собою посаду голови Кабміну. Про це пише “Коммерсант-Украина” з посиланням на свої джерела, інформує ТСН.

“Микола Азаров, швидше за все, збереже посаду глави уряду і буде повторно внесений президентом на розгляд депутатів, а уряд залишиться в нинішньому вигляді. Система поганенько – але працює. Реформи, нехай без проривів, але будуть продовжуватися,- заявив співрозмовник в уряді.- У світлі майбутніх президентських виборів 2015 року Віктору Януковичу необхідно зберегти нинішню систему противаг всередині своєї команди”.

Зокрема, за інформацією видання, свою роботу в Кабміні продовжать перший віце-прем`єр Валерій Хорошковський, який курирує питання євроінтеграції, і віце-прем`єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко. Перший заступник глави адміністрації президента Ірина Акімова, незважаючи на те, що раніше обговорюваася її перехід на роботу в уряд, збереже за собою посаду в адміністрації президента оскільки, як зазначає співрозмовник, “центр реформ в країні знаходиться на Банковій, і всі вони зав`язані на Ірині Акімовій”.

За інформацією джерела, кандидатуру прем`єра Віктор Янукович має намір внести у Верховну Раду до початку свого візиту до Індії, який запланований на 9 грудня. Нагадаємо, вчора Віктор Янукович звільнив Миколу Азарова з поста прем`єр-міністра, а також весь склад Кабміну.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *