ОСТАННІ НОВИНИ

Хруставчук вимагає задовольнити протест прокуратури на рішення щодо Снопківського парку

|

Голова молодіжного об`єднання Львівської обласної організації “Молоді регіони” Богдан Хруставчук звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з відкритим листом щодо ситуації, що склалася довкола забудови парку “Снопківський”. Зокрема, йдеться про реагування на протест прокуратури на рішення виконкому про розробку плану детальної забудови на вулиці Криміській.

Подаємо повний текст листа:

“Шановний Андрію Івановичу!

Як Вам відомо, 26.10.2012 року Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив незаконне Рішення № 737 “Про розроблення детального плану території забудови на вул.Кримській” у м.Львові.

Після того, як наша молодіжна організація  та обурена громада міста Львова, привернула увагу правоохоронних органів до питання можливої  незаконної забудови Снопківського парку, прокуратура Львівської області 23.11.2012 року, внесла протест на рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.10.2012 № 737 „Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській”. Зокрема, з огляду на те, що надання дозволу на розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській, а також подальша забудова вказаної земельної ділянки, запланована на землях природно-заповідного фонду, рішення виконавчого комітету Львівської міської ради суперечить вимогам чинного законодавства та підлягає скасуванню.

Складається враження, що у Львові працює організована група осіб, на чолі з владою міста, яка використовуючи корупційні схеми, працює не в інтересах громади Львова, а в інтересах фірм забудовників. До речі, чомусь привілеї надано через підставні підприємства,  саме двом великим компаніям щодо фінансування та розробки  детальних планів забудови територій у місті Львові, і це тільки за останній рік, а території майбутніх забудов охоплюються гектарами земель міста. Чи Ви запитували думки львів’ян, які Вас обрали задля підтримання законності і захисту їх інтересів, як очільника міста, щодо відведення земельних ділянок для майбутніх забудов, зокрема і в Парку Снопківський?

Збігає термін відповідного реагування з Вашого боку та Виконавчого комітету Львівської міської Ради, щодо внесеного Прокуратурою Львівської області протесту на рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.10.2012 № 737 „Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській”.

Я, як громадський діяч, звертаюсь  до Вас, як до мера міста Львова, задля негайного реагування на протест прокуратури, щодо згаданого Рішення №737. Ви зобов’язані в першу чергу, як міський голова, дотримуватися законів України та захищати права громадян.

Переконаний, що у випадку ухилення від реагування на протест прокуратури  чи відмови щодо скасування рішення Виконавчого комітету Львівської міської ради від 26.10.2012 № 737 „Про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській”, вся громадськість Львова змушена буде констатувати факт Вашої безпосередньої зацікавленості щодо майбутньої забудови парку Снопківський. І тоді, слова сказані Вами у інтерв’ю одному виданню: “Я категорично проти забудови парків, які є громадським місцем для відпочинку. Мені шкода, що є бізнесмени, які нехтують усіма цивілізаційними правилами. Позиція міста – стояти на захисті прав громадян”, будуть брехнею і в майбутньому не залишаться поза увагою Львів’ян….

03.12.2012 року Б.Хруставчук”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *