ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині під колесами поїздів загинуло двоє людей

|

За вихідні дні на залізничних коліях Львівської області загинуло двоє осіб. Причина смертельного травмування – особиста необережність. Про це повідомляє підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України  на Львівській залізниці.

Зокрема, машиністом пасажирського поїзда сполученням «Івано-Франківськ – Київ» на перегоні «Львів – Персенківка» було смертельно травмовано 41–річного місцевого мешканця, який переходив залізничну колію у невстановленому місці та на звукові і попереджувальні сигнали не реагував. Труп даного громадянина скеровано в морг м. Львова.

Аналогічна ситуація сталась на перегоні «Старе Село – Глібовичі», де машиністом пасажирського поїзда сполученням «Львів – Чернівці» було смертельно травмовано 27–річного жителя Львівської області. Труп з характерними ознаками травмування від залізничного транспорту направлено в морг селища міського типу Бібрка.

Затримка руху поїздів становила 3 години.

УМВС України на Львівській залізниці звертаються до всіх, хто користується послугами магістралі чи з будь-яких причин перебуває на об’єктах залізниці, із закликом бути особливо уважними та обережними, дотримуватися Правил безпеки громадян на залізничному транспорті.

Для зменшення випадків травматизму працівники транспортної міліції вживають заходи з інформування, контролю та захисту громадян, зокрема регулярно проводяться бесіди та роздаються листівки на вокзалах та станціях з «Правилами безпеки громадян на залізничному транспорті України», проводяться лекції по школах щодо безпечного перебування дітей на залізничних коліях.

Фото: PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *