ОСТАННІ НОВИНИ

Суд залишив під арештом майно Моршинського заводу

|

Апеляційний суд Львівської області відмовив компанії IDS Group Ukraine в знятті арешту з її активів, який був накладений на початку листопада. Як повідомляє «Інтерфакс-Україна», таке рішення суд ухвалив сьогодні, 30 листопада.

«Суд не взяв до уваги аргументи і надані оформлені належним чином документи, що підтверджують право власності сім´ї Патаркацишвілі на активи компанії, незважаючи на відсутність у представників прокуратури доказів зворотного», – підкреслюють у компанії.

Юристи компанії готують касаційну скаргу на рішення апеляційного суду.

У компанії відзначили, що арешт на майно та активи IDS Group Ukraine було накладено рішенням Сихівського районного суду Львова 6 листопада цього року.

Нагадаємо,  Галицький районний суд Львова відмовився скасувати ухвалу про порушення кримінальної справи проти гендиректора Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар» Валерія Жовніра за підозрою в несплаті податків на 3 млн гривень.

Раніше Сихівський райсуд  Львова задовольнив запит про арешт нерухомого майна та активів низки компаній на території України, які нібито належать Борису Березовському. У свою чергу консультант стратегії групи «IDS Borjomi Group» Микола Кміть заявив, що за рішенням Басманного суду Москви Державна податкова служба України заарештовує майно і рахунки холдингу. Зокрема, Миргородський завод мінеральних вод запідозрили в ухиленні від сплати податку на прибуток у розмірі 2,9 млн гривень.

Компанія «IDS Group Ukraine» входить до складу міжнародної групи «IDS Borjomi International», яка починала свою діяльність в 1997 році при фінансуванні Європейського банку реконструкції та розвитку та Світового банку. Акціонерами компанії є резиденти з Європи, Великобританії і США.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *