У грудні у Львові вперше обиратимуть найкрасивішу «Міні Міс Львів»

|

19 грудня у Львівській філармонії відбудеться конкурс «Міні Міс Львів». Конкурс краси і грації маленьких дівчаток проходитиме вперше на теренах Львівщини. Про це сьогодні під час брифінгу розповів голова оргкомітету «Міс Львів» Володимир Місяйло.

За його словами, на кастинг «Міні Міс Львів», який проходив у середині листопада, прийшло близько 100 маленьких красунь. Однак у півфінал потрапило 50 дівчаток, а у фінал – 36. Наймолодшій конкурсантці, за словами В.Місяйла, всього три рочки, а найстаршій – 13 р.

«Це перший такий конкурс, він для нас ще не знайомий, ці стежки ще не пройдені. Але відбір маленьких красунь був також жорсткий. Відібрано 36 учасниць. Вони поділені на три вікові категорії: молодші, середні та старші. І, відповідно, до тих категорій будуть обиратися найкрасивіші», – розповів голова оргкомітету «Міс Львів».

Він також зазначив, що конкурс «Міні Міс Львів» відрізнятиметься від класичного «Міс Львів», це радше буде фестиваль таланту і краси. «Діти будуть показувати свої таланти, будуть поставлені якісь постановки. Також ми запросимо зірок на цей конкурс, щоб діти відчували, що це справжній концерт. Варто також зауважити, що діти не менш серйозно ставляться до цього конкурсу, ніж дорослі дівчата. Навіть вчора багато прийшло на «Міс Львова», аби подивитися як цей конкурс проходить і на що їм чекати.

Всі діти безпосередні, вони цікаві, вони по своєму оригінальні і обрати з них найдостойнішу – буде дуже складно. Але я думаю, що будуть і сльози, і розпачі, і батьки будуть мати до нас претензії, зауваження. Але тим не менше це конкурс і батьки повинні до цього бути готові», – зазначив В.Місяйло.

На маленьких учасниць, за словами Володимира Місяйла, чекає багато подарунків та сюрпризів від партнерів, а переможниця отримає корону і представить Україну на міжнародному дитячому конкурсі «Miss Little World».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *