ОСТАННІ НОВИНИ

Львів обрав найчарівнішу дівчину 2013 року

|

Учора на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбувся найкрасивіший конкурс – «Міс Львів-2013», у якому за право носити корону найгарнішої львів’янки змагалось 14 конкурсанток. Перемогу здобула студентка стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Корнелія Готра. Першою віце-міс конкурсу стала Маріне Агабабова, а другою віце-міс стала Яна Зельман.


Як поділилася сьогодні своїми враженнями під час брифінгу Корнелія Готра, вона не очікувала отримати титул «Міс Львів 2013», оскільки усі конкурсантки були достойними суперницями.

«Спершу я не зрозуміла, що перемогла, відповідно спокійно підійшла і мені одягнули корону. А вже потім я зрозуміла, що стала Міс Львів. Це був такий сплеск емоцій, були шалені емоції. Адже в мене були достойні конкурентки. Мені дуже приємно, що ця корона дісталася саме мені. Тепер вперед… на Міс України, виступати за Львів», – з посмішкою розповіла найкрасивіша львів’янка 2013 року.

За словами голови оргкомітету конкурсу «Міс Львів 2013» Володимира Місяйла, тепер титулована Корнелія Готра буде представляти Львів на Всеукраїнському конкурсі краси, який відбудеться навесні наступного року. «З точки зору оргкомітету конкурс вдався, все пройшло так, як і було заплановано. Такий конкурс зокрема показує, що Львів вміє робити гарні і якісні заходи. Захід пройшов на достойному рівні, жодних зауважень не було. Журі наше працювало об’єктивно, чесно і обрало достойну переможницю, достойну володарку корони Міс Львів 2013», – сказав В.Місяйло.

Як розповіла сама Корнелія Готра до Міс України вона готуватиметься дуже ретельно, а також пообіцяла, що спробує усіх вразити не лише своєю красою, а й своїми талантами.

«Наступний рік буде для мене насиченим, бо я буду продовжувати навчатися і буду займатися благочинною діяльністю, буду підтримувати соціальну ініціативу. Крім того, я буду готуватися до Міс України. Це будуть репетиції, буде серйозна підготовка. Я спробую усіх вразити», – зазначила красуня.

Фото: Мирослав Пархомик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *