ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич розповів французам про плани «Свободи»

|

Заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Панькевич провів у Парижі прес-конференцію на тему «ВО «Свобода» – перша націоналістична сила у новообраному парламенті України», інформує прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

У прес-конференції також взяли участь секретар комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва і зв’язків з українцями за кордоном, професор Львівської національної академії мистецтв свободівець Ярослав Кравченко та керівник Служби міжнародних зв`язків ВО «Свобода» Тарас Осауленко.

На зустрічі з французькими журналістами Олег Панькевич  розповів про історію становлення партії. Він наголосив на тім, що вперше в історії України в парламенті є фракція націоналістів. «Багато міфів, які створили навколо нас під час виборів, відпадуть у процесі роботи фракції в парламенті, хоча ми добре розуміємо, що «Свобода» як сила, яка виступає проти чинної влади, буде піддаватися тиску. Наш прихід до парламенту є лише інструментом, щоби реалізувати основну мету – побудову великої і могутньої України»,- наголосив свободівець.
Ярослав Кравченко поінформував французьких журналістів про роботу депутатів-свободівців щодо збереження української культурної спадщини та популяризації  її за кордоном. «Ми також активно працюємо в напрямі збереження національної пам`яті, зокрема, впроваджуємо програми з пошуку та впорядкування поховань людей, які загинули в період ІІ світової війни, а також вшануванням могил відомих українців», – наголосив професор. Він  також зазначив, що Львівська обласна рада сприяла тому, що виставка робіт Іоана Пінзеля експонується в найбільшому музеї світу.
Після прес-конференції свободівці відвідали Лувр, де оглянули виставку творів Пінзеля та загалом експозицію музею.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *