ОСТАННІ НОВИНИ

Незрячі діти виступлять на танцювальному вечорі «Потанцюй наосліп»

|

Першого грудня 2012 року о 17:00 год в приміщенні Львівської загальноосвітньої спеціальної школи №100 (вул. Франка, 119) для незрячих дітей відбудеться танцювальний вечір «Потанцюй наосліп» за участю дітей з вадами зору. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Цей захід організовує Інститут Громадського Лідерства у рамках проекту студентів Інституту «Відпочивай із закритими очима». Танцюватимуть не лише любителі латиноамериканського танцю сальса, але й діти. Вони продемонструють свої вміння у цьому виді танцю.

Протягом вересня – листопада волонтери та учасники Інституту громадського лідерства реалізовували проект «Відпочивай із закритим очима». Метою проекту була організація дозвілля незрячих учнів Львівської загальноосвітньої спеціальної школи №100. Впродовж цього часу були проведені майстер-класи з сальси для учнів старших класів, а також майстер-класи з основ оздоровчого масажу. Крім того, відбувалися відпочинкові зустрічі з волонтерами Школи християнського аніматора. Спільно з гідом Андрієм Кусієм діти мали можливість пізнати місто Львів через дотик та звуки під час екскурсії «Вулицями Середньовічного Львова».

«На цей проект мене надихнула Оля Ковальчук, вихованка цієї школи. Оля в свої досить юні роки дуже розуміє це життя, розуміє як жити, що робити і  вміє порадити як поводитися в суспільстві. Ззовні фізично слабша, ніж ми, але набагато сильніша своїм внутрішнім світом за нас, дорослих людей. Це людина, яка просто була натхненником для реалізації саме цього соціального проекту і саме з такою назвою – «Відпочивай із закритими очима», – говорить Катерина Сеньків, координатор проекту.

На завершення проекту буде поведена фотовиставка, де також діти покажуть свої вміння на танцювальному вечорі «Потанцюй наосліп».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *