ОСТАННІ НОВИНИ

«Воскресіння» кличе маленьких львів’ян на виставу про Миколая

|

В грудні театр «Воскресіння» покаже трагіфарсову притчу «Сарана» та актуальну дитячу  виставу-забаву «В пошуках Cвятого Миколая». Про це інформує Львівський академічний театр Воскресіння.

Зокрема вистава «Сарана», за п’єсою однієї із найпопулярніших сучасних авторів світу Біляна Србляновіч – це інтригуюча історія про життя декількох сімей, які хочуть любити, страждати, прощати, щоб життя ніколи не закінчувалось, а смерть була відсутня.

А для маленьких поціновувачів театру «воскресенці» підготували виставу-забаву «У пошуках святого Миколая». Так, під час вистави сцені з’являтимуться майже  всі казкові герої. Але добро переможе зло і всі негативні герої будуть переможені. Справжній Миколай прийде за допомогою молитви.

Крім того, у грудневому репертуарі театру «Воскресіння» передбачено  сенсаційну прем`єру «Провінційні анекдоти» – класика сучасності О. Вампілова. Совдепівський режим не хотів бачити його п`єси, але сьогодні вони надзвичайно актуальні, тому що проблеми маленької людини – це є вічні проблеми. Складна жанрова природа одноактних п`єс Олександра Вампілова містить у собі трагічне, комічне, філософське та притчове начало.

Також у грудні «Воскресіння» покаже музичну комедія «Весела корчма» за мотивами оповідань Шолом-Алейхема.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *