ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра на трьох трамвайних зупинках продаватимуть квитки

|

Від  завтра на трьох трамвайних зупинках працівники ЛКП «Львівелектротранс» у жилетках продаватимуть квитки. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Ми це вводимо як експеримент. Квитки продаватимуть працівники у відповідних жилетах комунального підприємства на зупинках на Руській, на Дорошенка та на Сахарова. Не всі пасажири, які заходять на цих зупинках, не через передні двері і їдуть кілька зупинок, передають за проїзд. А кіосків, де можна купити квитки, на цих зупинках нема. Побачимо, чи це ефективно. Бо трамвай, який їздить майже заповнений і привозить 500 – 600 грн. за цілий день, то це не ті гроші і не та кількість пасажирів, які він перевозить. Кожна людина має заплатити за проїзд, бо грошей на розвиток «Львівелектротрансу» нам ніхто не дасть. Ми маємо визначитися, чи ми хочемо бачити у Львові електротранспорт, а ми його хочемо бачити, тому мусимо його розвивати», – зазначив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР  Микола Жук.

За його словами, ЛКП  «Львівелектротранс» вперше у своїй  історії за третій квартал цього  року не став збитковим.

«Прибутку нема, але й  збитку нема – ми вийшли на нуль. Підприємство ще не розвивається, але вже не йде  у боргову яму, як було раніше. У 2011 році збиток був понад 12 млн грн. Весь цей мінус ми змогли перекрити», – розповів Микола Жук.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *