ОСТАННІ НОВИНИ

Через псевдозамінування залізничного вокзалу, довелось евакуювати близько 700 осіб

|

До  чергової частини лінійного відділу на станції Львів надійшло повідомлення від чергового по вокзалу. Залізничники розповіли, що на телефонну лінію довідкового бюро залізничного вокзалу станції Львів зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення Головного вокзалу м. Львова заміновано. Про це повідомляє підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС України  на Львівській залізниці.

Одразу ж на місце події виїхали слідчо-оперативні та вибухотехнічні групи, які обстежили приміщення вокзалу та прилеглу територію на предмет можливої наявності вибухового пристрою.

Правоохоронці разом з рятувальниками провели евакуацію пасажирів та персоналу вокзалу і це близько 700 осіб. Роботу вокзалу заблоковано на 40 хвилин.

По закінченню роботи експертів вибухотехніків стало відомо, що повідомлення про замінування було хибним та вибухового пристрою не знайдено.

Згідно чинного Кримінального  кодексу України частини 1 статті 259 – завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або  інших дій, які загрожують загибеллю  людей чи іншими тяжкими наслідками, — карається штрафом від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п`яти років.

 Фото: підрозділ зв’язків із громадськістю УМВС України  на Львівській залізниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *