ОСТАННІ НОВИНИ

Садок на Скрипника законсервують - Ігор Фалюта

|

Щоб добудувати дитячий садок на вулиці Скрипника, 7, потрібно 19 млн гривень, пише «Новий погляд». “Враховуючи численні звернення від мешканців Сихова, від окремих депутатів та правоохоронців, у міській раді виділено 1 млн гривень на консервацію садочка. Зараз там тривають роботи, найняли організацію, яка займається огорожею цього садочка, а також облаштуванням даху накритої частини цієї споруди. Цього року плануємо закінчити роботи по консервації. Споруду буде і огороджено, і збережено від снігу та дощів”, – розповів у коментарі “Погляду” в.о. начальника УКБ Львівської міської ради Ігор Фалюта. 

За його словами, місто погодилося виділити гроші для консервації садка, бо інакше цю недобудовану споруду довелося би знести, як об`єкт, що не фінансується.

“Подальшу долю садка буде вирішувати Львівська міська рада. Зараз треба зберегти те, що є вже збудоване, забезпечити від проникнення туди людей. Будівництво планує мерія, за які гроші це робитиметься, поки що невідомо: чи за рахунок коштів міського бюджету, чи будуть інвестори, які захочуть цю споруду довести до логічного завершення”, – зазначив Ігор Фалюта.

Нагадаємо, перший камінь на місці, де мав би бути новий дитячий садок було закладено ще наприкінці 2005 року. У 2006 році зробили проект на будівництво школи-садочка на 300 місць. Але через відсутність коштів 2011 року будівництво зупинили. Зараз там чорними отворами зяє недобудована споруда, де часто збираються безпритульні, наркомани, бродячі тварини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *