ОСТАННІ НОВИНИ

За ремонт будинку, де обвалилась підпірна стіна, заплатять самі мешканці

|

Мешканці будинку, в якому відбувся частковий обвал підпірної стіни, готові співфінансувати ремонтні роботи задля ліквідації аварійної ситуації. Про це повідомила депутат Львівської міськради Ірина Шалаковська, передає прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Мешканці будинку №2а, в якому відбувся частковий обвал підпірної стіни, що на вулиці Дорога Кривчицька, погодилися авансом сплатити кошти за квартплату для негайного проведення робіт з усунення аварійної ситуації.

Як розповіла депутат ЛМР, відбулися збори мешканців цього будинку, під час яких люди вирішили долучитися до робіт з усунення аварійної ситуації.

«На зустрічі були присутні майже 50 мешканців цього будинку, які ухвалили рішення взяти участь у співфінансуванні робіт для ліквідації аварійного стану будинку. Мешканці погодилися сплатити аванс квартплати у рахунок майбутніх кількамісячних платежів за умови, що ЛКП – балансоутримувач цього будинку – закупить на зібрані кошти матеріали для проведення робіт. Зі свого боку підрядник зобов’язався виконати роботи в 10-денний термін з часу закупки матеріалів, а за самі роботи підряднику повинні сплатити кошти з міського бюджету. Вважаємо такий крок мешканців ефективним, прозорим та справедливим методом спільної роботи городян разом з ЛКП. В таких випадках городяни самі долучаються до робіт, контролюють їх хід та засвідчують якість проведення», – зазначила Ірина Шалаковська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *