ОСТАННІ НОВИНИ

Панькевич у Брюсселі розповів про перші кроки “Свободи” у парламенті

|

Заступник голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Панькевич учора провів прес-конференцію для представників європейських ЗМІ, під час якої розповів про першочергові плани партії у новому парламенті, інформує прес-служба ВО “Свобода”.

Як вказано у повідомленні, разом із партнерами по опозиції “Свобода” запланувала вжити всіх можливих заходів задля усунення від влади нинішнього антинаціонального режиму; відправити у відставку уряд Азарова-Тігіпка-Табачніка; денонсувати антиукраїнські закони, ухвалені попереднім парламентом; скасувати рабську пенсійну «реформу» та грабіжницький податковий кодекс.

Також «Свобода» у парламенті комплексно виконуватиме програмні завдання партії, спрямовані на відновлення соціальної та національної справедливости для українців.

На запитання щодо звинувачення деякими політиками «Свободи» у пропаганді антисемітизму Олег Панькевич зазначив, що такі закиди є брехливими, їх безпідставно використовують проти української націоналістичної партії, і запевнив, що такі наклепи на «Свободу» відійдуть в історію після початку роботи свободівської фракції в українському парламенті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *