ОСТАННІ НОВИНИ

“Шеврон” відклав слухання щодо сланцевого газу через їжу та подарунки

|

Компанія “Шеврон”, яка планує видобувати у Львівській області сланцевий газ, відклала проведення регіональних семінарів на тему “Виробництво природного газу зі сланцевих порід”. Як розповіла сьогодні на прес-конференції екс-голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради Ірина Сех.

За словами Ірини Сех, у листі за підписом голови українського представництва компанії Піта Кларка вказано, що компанія змушена відкласти проведення регіональних семінарів на початок наступного року.

“Підставою, як вказано у листі, є те, що “група з погодження та дотримання вимог не мала достатнього часу для розгляду усіх імен в списку, щоби перевірити, що кожен з наших запрошених гостей ще не досяг річного ліміту, коли державному службовцю дозволяється одержувати подарунки та їжу відповідно до українського законодавства” – розповіла Ірина Сех і з обуренням додала, що представники українських органів місцевого самоврядування братимуть участь в цих семінарах для того, щоби отримувати інформацію про видобуток сланцевого газу, а не задля подарунків та їжі.

На її думку, такий лист вказує на те, що американські бізнесмени намагалися таким чином схилити на свій бік представників місцевого самоврядування задля прийняття потрібного їм рішення.

Як повідомлялося раніше, компанія “Шеврон” мала намір провести роз`яснювальні семінари з приводу видобутку сланцевого газу у низці районів Львівщини.

Фото: kuluar.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *