ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники Львівщини затримали нелегалів: німця та росіянина

|

Сьогодні вночі прикордонний наряд відділу «Краківець» Мостиського загону поблизу державного кордону затримав двох чоловіків. В одного із затриманих при собі був закордонний паспорт громадянина Німеччини, другий мав закордонний паспорт уродженця Російської Федерації. Про це повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

У ході з`ясування обставин стало відомо, що в Україну порушники потрапили на законних підставах. Проте 32-річний німець, який є уродженцем Росії, спробував допомогти своєму знайомому незаконно перетнути кордон. Росіянин нібито в пошуках кращих умов життя хотів працевлаштуватися в Німеччині. Для цього товариші вирішили незаконно потрапити в Польщу, а в подальшому їх мали зустріти та переправити в Німеччину.

Даних громадян  притягнуто до адміністративної  відповідальності за спробу незаконно перетнути державний кордон України. Їхню подальшу долю буде вирішувати суд. Окрім того, матеріали правопорушення були передані до слідчого органу управління СБУ  у Львівській області, де буде прийняте правове рішення за ч.3 ст.332 ККУ.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *