ОСТАННІ НОВИНИ

Вихованцям інтернатів влаштують екскурсію на «Арену Львів»

|

Сьогодні діти з Львівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №104 с.м.т. Брюховичі та дитячого будинку змішаного типу «Вишенька» с. Жовтанці візьмуть участь в екскурсії стадіоном «Арена-Львів». За даними прес-служби Львівської міської ради, захід відбудеться в рамках програми «Соціальна відповідальність».
Організатори заходу: байкерський клуб «Галіція» та колектив стадіону «Арена Львів».
Для учасників заходу проведуть екскурсію стадіоном, а також передбачено яскраву програму аніматорами сімейно-розважального центру «Веселий вулик», учнівський театр «Перлинка» покаже дітям повчальну виставу. Також на учасників заходу чекає солодкий стіл, професійна фотосесія і подарунки від байкерського клубу «Галіція».
На свято завітає приблизно 60 дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей.
«Соціальні заходи ми організовуємо постійно, не присвячуючи їх святу Миколая чи Дню захисту дітей. І наш сьогоднішній захід не є винятком. Всі знають про Євро у Львові, і вже багато людей були на стадіоні, але, на жаль, є соціально незахищені верстви населення, які не мають змоги самостійно відвідати арену. Такими є і діти, які в силу певних життєвих обставин позбавленні батьківської любові і піклування. Ми хочемо їм допомогти, подарувавши свято на стадіоні. Соціальні акції потрібно робити часто, сильні люди мають опікуватись слабкими», – зазначив Євген Білінський, співорганізатор акції.
«Ця соціальна акція має стати справжнім святом для дітей-сиріт, це той мінімум, який ми можемо зробити для них. Нам дуже приємно долучитись до цієї події, адже те, що ми робимо – все від щирого серця. Нам також надзвичайно важливо, щоб дітвора запам’ятала цей день надовго, тому будемо старатись робити все, що від нас залежить в організації цієї екскурсії на «Арені Львів», – повідомив Орест Гуменний, керівник відділу продажів стадіону «Арена Львів».
«Наша мета – розвиток соціально-відповідального бізнесу. Підтримуючи соціальні заходи, управління внутрішньої політики намагається стати мостом, платформою для об’єднання потребуючих з тими, хто хоче та має змогу допомогти», – повідомили в управлінні внутрішньої політики ЛМР.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *