ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче зустрічатись з львівськими нардепами щомісяця

|

Міський голова Львова Андрій Садовий має намір проводити зустрічі з новообраними народними депутатами від Львівщини щомісяця, аби спільно вирішувати проблеми міста. Про це він заявив сьогодні під час брифінгу.

«Коли вони (кандидати у депутати – ред.) йшли на вибори, то обіцяли виборцям, що будуть працювати для львів’ян, будуть дбати про місто», – наголосив мер Львова.

Він розповів, що вчора під час зустрічі з новообраними депутатами було домовлено про майбутню співпрацю. «Вчора за круглим столом, де зібрались представники депутатів від більшості партій, відбулась дуже конструктивна розмова. Домовились про співпрацю. Зустріч ми проводили спільно з головою облради паном Колодієм, півтора години пропрацювали. І на завершення домовились, що зустрічі депутатів з керівництвом міста й області буде відбуватись щомісяця. Плануємо робити такі зустрічі на початку місяця, у понеділок і опрацьовувати проблематику, що виникатиме на певний час. Будемо разом розглядати, які потрібно законодавчі варіанти впроваджувати, яка потрібна урядова підтримка. Необхідно щоб депутати були лобістами Львова. Адже, коли дивишся на економічну карту держави, на субвенції, які йдуть в Донецьку, Дніпропетровську, Харківську області, а потім дивишся на Львівську, то таке враження виникає, що це різні світи. В рази менше грошей ми отримуємо. Завдання депутатів, щоб були рівні можливості в Україні, щоб не було перекосів у ту чи іншу сторону», – зазначив А.Садовий.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *